nuffnang ads

Monday, January 26, 2009

Zubaidah

ade sorg awek nih, dia slh anta meseg kat aku, dia igt aku farhana. LOL...
masa biler plak aku jd pompuan nyer.. selepas berbalas msg jap, dia pun tepon kata nak ckp pasal azmir (aku pun xknal, masa nih aku tgh mnyamar jd farhana.. hehehe).. biler aku angkat tepon tuh, aku terus LOL sekuat hati... hehehehe... kejam x aku? dia terus letak tepon. dia pn antar msg mrh2 kat aku tya mana farhana? aku xplain la hal sebenar kat dia...
dia pun mintak maap ngan aku psl slh no. dia ckp dia pun dh 3 tahun xcontact farhana. nombor pun igt2 lupa. aku ckp xper, aku xkesah, aku pun introduce la diri aku nih.. dia pn ckp la nama dia siti zubaidah umur 17 baru.... duk kat aloq setaq kedah.. jauh tul dia tmpat tggal dia. aku duk kelantan jer.. dh la guna no area pantai timur, tuh aku assume dia nih budak kelantan, jngakaan aku meleset...xperla janji ade kenalan baru...

aku tya la dia ade frenster ker x?

dia ckp xder, xminat... (xminat ker xder tenet cik adik oi?) hehehe..

1 comment:

moneycruel said...

facebook haram..budak tu pun tahu..ko jer nak jadi ejen yahudi muehehe